Fluke installatietester training

Snel expert worden met uw nieuwe gereedschap

Veilig meten

De norm NEN 1010 beschrijft de veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Alle nieuwe elektrische installaties moeten volgens het Bouwbesluit aan de eisen van de NEN 1010 normering moet voldoen.

Tijdens HyTEPS’ Fluke Installatietesttraining, in samenwerking met Fluke Academy of Certified Training - wordt het testen van installaties en/of apparaten in overeenstemming met de NEN 1010 norm behandeld. Na uitleg van de meetprocedures worden praktische oefeningen met verschillende modellen uitgevoerd. (Vergeet niet uw Fluke Tester mee te nemen naar de training!)

Na het afronden van de training kunnen deelnemers elektrische installaties en apparaten testen en resultaten documenteren conform NEN 1010.

De training is erop gericht de productiviteit, arbeidstevredenheid, accuratesse en veiligheid van deelnemers te vergroten.

Leuk dat u interesse heeft in de Fluke Installatietester Training!

Download onze brochure voor meer informatie.

Programma

08:45 - 09:15  Ontvangst met koffie/thee
9:15 -12:45 Ochtend Programma: Theorie
12.45 - 13.30 Lunch
13:30 - 16:00 Middag Programma: Praktijk

Na afloop van de training ontvangt u digitaal een deelnamecertificaat.

Locatie: Wordt gecommuniceerd na aanmelding
Kosten:  €450,- per persoon
Min. aantal deelnemers:   5

Veilig meten

Iedereen kan meten. Maar kan U veilig meten? En weet u wat u meet, en of de meting goed of slecht is? Dit is de basis van de theorie tijdens de cursus.

  • Wat meet je?
  • Hoe meet je?
  • Waarom meet je?
  • en hoe doe je dit veilig?

Verder duiken we in de normen, en hoe hier praktische invulling aangegeven kan worden.

Dit gaat hand in hand met het onder de knie krijgen van uw nieuwe installatietester. Tijdens de training leert u de praktische trucjes van de installatietester.

 

Klantspecifiek

Voor een minimum van 10 deelnemers, kunnen we een klantspecifieke training samen te stellen. Als locatie kunt u kiezen voor uw eigen bedrijfslocatie, een andere locatie naar uw keuze of de Technische Universiteit Eindhoven (afhankelijk van beschikbaarheid). Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

Wilt u uw installatietester beter leren kennen?

Schrijf u snel in voor onze training!