HyTEPS inleiding in Power Quality training

Een eerste kennismaking met Power Quality

Een tipje van de sluier

Veel bedrijven en instellingen lopen tegen onverklaarbare problemen aan in de elektrische installatie: uitvallen van elektrische apparatuur, flikkering van lampen en doorbranden van kabels met soms zelfs brand tot gevolg. Vaak blijkt de oorzaak hiervan te liggen in een vervuilde elektrische stroom of spanning. In onze training "Inleiding in Power Quality" geven wij u - in zoveel mogelijk niet-technische termen - een eerste inzicht in wat Power Quality is.

Training Inleiding in Power Quality

Vanuit onze jarenlange specialistische kennis en ervaring informeren wij u tijdens onze training “Inleiding in Power Quality” graag over de oorzaken, risico’s en kosten van een slechte Power Quality. Daarnaast lichten wij toe welke mogelijke – zichtbare en onzichtbare – gevolgen een slechte Power Quality kan hebben en de oplossingen die wij bieden om de kwaliteit van spanning en stroom te optimaliseren.

Deze training is geschikt voor inkopers, facilitair managers, service engineers, bedrijfseigenaren en voor alle andere personen waarvoor een optimale kwaliteit van spanning en stroom van belang is. Een elektrotechnische achtergrond is niet vereist.

Wilt u een eerste Inleiding in Power Quality?

Schrijf u snel in voor onze training

Programma

10.00 - 10.15 uur  Ontvangst met koffie/thee
10.15 - 11.45 uur  Oorzaken & gevolgen slechte Power Quality
11.45 - 12.45  uur  Detecteren & optimaliseren
12.45 - 13.30 uur  Vragenronde tijdens kleine lunch
13.30 uur  Afsluiting

Na afloop van de training ontvangt u digitaal een deelnamecertificaat.

Locatie:  HyTEPS, Elisabethplaats 30 te Gemert
Kosten:  € 200,- per persoon
Min. aantal deelnemers:   5

De invloeden van hedendaagse en innovatieve elektronica

Tijdens de training zal er onder andere aandacht besteed worden aan termen zoals harmonischen en blindvermogen. Ook worden de invloeden van apparatuur als ledverlichting, frequentieregelaars en zonnepanelen op de kwaliteit van elektrische installaties besproken.

De training ‘Inleiding in Power Quality’ is geschikt voor iedereen die meer wil weten over Power Quality. Tijdens deze training wordt er niet diep ingegaan op de techniek en er wordt zoveel mogelijk gesproken met niet-technische termen. Deze training is dan ook goed te volgen voor diegenen met slechts een beperkte elektrotechnische kennis.

Klantspecifiek

Voor een minimum van 10 deelnemers, kunnen we een klantspecifieke training samen te stellen. Als locatie kunt u kiezen voor uw eigen bedrijfslocatie, een andere locatie naar uw keuze of de Technische Universiteit Eindhoven (afhankelijk van beschikbaarheid). Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

Wilt u een eerste Inleiding in Power Quality?

Schrijf u snel in voor onze training